fbpx

Alates 29,99€ ostust tasuta transport!

Näotoonik FLOSLEK Anti Acne 24H Normaliseeriv rasusele, aknega nahale 225ml

11,99

Laos

Normaliseeriv toonik igapäevaseks rasuse ja kombineeritud naha hoolduseks, millel on laienenud poorid ja kalduvus aknele.
Omadused:
*toniseerib, matistab ja aitab nahka liigsest rasust puhastada,
*normaliseerib rasunäärmete funktsiooni,
*omab antibakteriaalset toimet,
*värskendab nahka.
Tänu seborreguleerivale kompleksile ja pärmiekstraktile vähendab see nahavigu ja vähendab uute tekkimise kalduvust. BHA pärsib bakterite kasvu, mis vastutavad akne löövete tekkimise eest.
Vegan dermakosmeetika. Sisaldab 96% looduslikke koostisosi. Dermatoloogiliselt testitud rasuse ja kombineeritud naha, akneprobleemide ning liigse rasueritusele kalduvustega inimestel.
Kasutusjuhis: niisutage tooniku jaoks vatitups või -padi. Kasutage 2 korda päevas või vastavalt vajadusele. Ei sobi alla 3-aastastele lastele.

Laos

Tootekood: 5905043022789 Kategooriad: , Silt:

Kirjeldus

Aqua*, Alcohol Denat.*, Glycerin*, Polysorbate 80, Salicylic Acid, Caffeine, Niacinamide, Faex Extract*, Arctium Majus Root Extract*, Salvia Officinalis Leaf Extract*, Nasturtium Officinale Extract*, Citrus Limon Peel Extract*, Hedera Helix Leaf Extract*, Panthenol, Saponaria Officinalis Leaf/Root Extract*, Allantoin, Aesculus Hippocastanum Seed Extract*, Ammonium Glycyrrhizate*, Pentylene Glycol*, Zinc Gluconate*, Biotin, Fucus Vesiculosus Extract*, Parfum, Caprylyl Glycol, Citric Acid*, Sodium Hydroxide, Potasium Sorbate, Sodium Citrate*, Sodium Benzoate.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.

Go to Top